n. 20 kpl
150g taloussuklaata
100g juoksevaa margariinia
50g (n. ½ dl) sokeria
100g (n. 1 dl) ruokosokeria
1 muna
100g (n. 1½dl) vehnääjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Ohje:
1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Paloittele suklaat. Vatkaa molemmat sokerit ja voi vahdoksi.
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää voi-sokerivaahtoon. Lisää sen jälkeen rouhittu suklaa.
3. Ota taikinasta kahdella lusikalla pieniä nokareita pellille leivinpaperin päälle. Älä laita nokereita liian lähekkäin, sillä ne leviävät uunissa.
4. Paista keksejä uunin keskitasolla 10-12 minuuttia, tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Ota keksit uunista ja anna niiden levätä n. 5 minuuttia pellillä. Siirrä ne sitten ritilälle jäähtymään kunnolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti